ПАРУ СЛІВ ПРО ПРОДЮСЕРІВ

Багато хто думає, що продюсування- це про управління логістикою, бюджетами та особистостями. Звічно, всі ці навички допоможуть зробити фільм вчасно, та за зазначиний час, що є головною задачею продюсера, але це не означає що самі ці скілли допоможуть тобі потрапити на червону доріжку і бути в топі. Продюсування- це не тільки робота з паперами та різними графіками, а насамперед, робота з людьми. Вміння гарно спілкуватись, мотивувати людей, справлятись зі своїми внутрішніми емоціями та ще й знати технічну сторону - ось це все в комбінації і відрізняє Гарного продюсера, від офісного продюсера. Нижче, пару прикладів знань які треба опанувати


- Знати, як залучити потрібних людей до кожного проекту.
- Довіряйте своїм інстинктам і підтримуйте їх до кінця.
- Низка влучень або низка провалів можуть нічого не означати.
- Коли все йде не за планом, не втрачайте часу на злість. Використовуйте це, щоб подолати це.
– Знайте та розумійте, що історії змінюються, бізнес змінюється, але люди ті самі.
- Якщо п'ять людей, яким ви довіряєте, помічають одну і ту ж проблему, це ДІЙСНО проблема.
- Ставте запитання і багато слухайте.
- Як тільки ви довіряєте комусь роботу, підтримайте цю людину по максимуму.
– З людьми, які справді добре вміють, може бути нелегко працювати, але це нормально! Навчіться поводитися з ними та отримати від них найкраще.
- Деяким проектам потрібні роки, щоб відчути їх належним чином.
- Ніхто не може весь час вигравати!
— Режисер — капітан корабля, і нехай ніхто не обманює себе інакше. Підтримайте людину цією роботою!

І головне правило:

- Хочеш бути продюсером? Спродюсуй спочатку своє життя!

Людина, яка не може гармонізувати своє життя - рідко коли стає крутим продюсером. Ви не можета планувати серйозні речі, коли ви вічно просипаєте, запізнюєтесь, не виконуєте обіцянки поза роботою з кіно. Тому як робити баджет- лісти та планування це все дуже важливо, і я вам про це розпомів в наступному пості. Але наразі, дуже хочу щоб ви зрозуміли, що ключові навички, це якраз таки базові речі, психологічні, які кожен з нас вже має у собі з дитинства, але які треба просто допрацювати.
Гармонізація свого внутрішнього світу і розуміння себе як людини, психологія, бажання бути краще - Ось з чого треба почати!
Хай щастить!