ШВИДКА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПІДГОТОВКУ ПРОДУКЦІЇ

Бажаєте рекламувати свій товар чи послугу за допомогою відео? Чудовий вибір (без сарказму)! Все, що вам потрібно зробити, це просто звернутися (або зв'язатися) з продюсерською компанією і за тиждень зібрати готове відео (на цей раз точно сакразм).


Тут, у Cinema-Friends Production, ми вважаємо, що рекламне відео – це плід спільної роботи як творчої групи, так і замовника. Ця тема блогу є попередньою.


Для більшості людей попереднє виробництво є найбільш дратівливим і нудним етапом створення відеоконтенту. Багато в чому це правда, але саме на цьому початковому етапі закладається основа для взаєморозуміння між замовником і виробничою компанією. Весь довгий і тернистий шлях створення ролика починається з формулювання детального технічного завдання та заповнення брифу. Далі йде своєрідний човниковий біг: розробка концепції відео креативною командою — схвалення замовником — написання сценарію — його затвердження — написання обробки — його затвердження.

«Схвалення» — найважливіше слово в усьому передзйомальному процесі (якщо закривати очі на «переписування»). Кількість зустрічей із замовником прямо пропорційна кількості часу, витраченого на точну підготовку ТУ.
Розвідка локацій і акторів, планування зйомок і проведення передпродакшн-наради – все це потрібно зробити до початку зйомок. І все це деталі складного і делікатного механізму. Тому неможливо дати точну та однозначну відповідь на поширене запитання щодо тривалості етапу підготовки до виробництва. Від кількох тижнів до місяців; це досить велика амплітуда. Але якщо продакшн-компанія має таку ж кількість завершених проектів, як Cinema-Friends Production, то підготовка до відео точно буде швидкою, продуманою та ефективною.