WHY WE NEED CREATIVE VIDEO ADVERTISING.

Якщо рекламний контент доставляється користувачам у вигляді яскравих і привабливих зображень разом з різноманітними мелодіями, що запам'ятовуються, він дуже легко засвоюється. Саме нестандартна та іміджева реклама високо цінується сучасною аудиторією, для якої вона розробляється. В результаті їх діловий імідж, фінансовий успіх та рейтинг продажів підвищуються.
У міру зростання споживання відео такі платформи, як Facebook, Instagram, Twitter і навіть LinkedIn зробили відеомаркетинг своїм основним напрямком. У 2018 році бренди витратили на відеорекламу понад 90 мільярдів доларів. Згідно з нещодавнім звітом Forrester, до 2023 року очікується, що ця цифра досягне 102,8 млрд доларів США.
В даний час люди все менше хочуть шукати інформацію в журналах і газетах, віддаючи перевагу пошуку в Інтернеті. В Інтернеті відеореклама  присутня всюди. При правильному його структуруванні можна отримати освітній ефект, тобто «зберегти дані» про товар, що рекламується в пам'яті користувачів.
Щоб підвищити запам'ятовування відеореклами, слід зважати на деякі її особливості.

Для початку слід проаналізувати мету розроблюваної відеореклами. З якою метою ви зніматимете відео? Щоб продати свою продукцію? Ознайомити користувачів Інтернету з діяльністю вашої компанії? Дуже важливо продумати сюжет, адже це дозволить подати потрібну інформацію у потрібному форматі та викликати у користувачів потрібні конотації та емоції. При різному виробництві відеороликів творці історій ставлять їх різні завдання, спираючись на наданий замовником матеріал.
Стандартна відеореклама не викликає у глядачів особливого інтересу до рекламованого продукту. Якщо реклама зроблена креативно, а відео не ґрунтується на класичному сценарії, інтерес глядача до продукту зростає, а попит на товари зростає. Основною функцією відеореклами товарів є збільшення продажів, і найчастіше за якісної реклами невідома раніше продукція стає справжніми бестселерами.
Одним із форматів відео є брендинг продукту та створення його позитивного іміджу. Створений відеоролик робить магазин, фірму, компанію та товар незабутніми і впізнаваними, що позитивно позначається на фінансових показниках компанії. Сюжети 3D ролика можуть бути представлені у вигляді серії рекламних роликів із чітким сценарієм для кожного, що сприяє закріпленню інформації про підприємство чи продукцію у свідомості споживачів.
Особливу цікавість представляє креативна відеореклама. Якби розробки сюжету ролика використовувався творчий підхід, то залучення глядачів збільшилася б. Креативна реклама яка завжди застосовується збільшення продажів певних товарів чи послуг. Більшою мірою дана категорія відеореклами спрямована на встановлення зв'язку з покупцем та його поінформованість про рекламований товар та його значення для повсякденного життя, знайомство з діяльністю компанії.
При розробці відеореклами важливо враховувати психологію покупця, його сприйняття та індивідуальну роботу розумових процесів. Якщо відеореклама розробляється без урахування психологічних особливостей цільової аудиторії, у її виробництві немає сенсу. Для якісного відеореклами не підійдуть примітивні концепції та похмурі зображення, і це буде просто безглузда відеореклама. Важливо зробити відеосюжет справжнім витвором мистецтва, включити до нього всі можливі новаторські досягнення комп'ютерної графіки; таким і тільки таким чином ви можете очікувати кінця своєї мети. Включивши в рекламний ролик психологічні аспекти, можна буде значно підвищити запам'ятовування реклами та перетворити звичайні яскраві картинки на відмінний інструмент для взаємовигідного співробітництва з потенційними клієнтами.
Завжди слід пам'ятати, що відеореклама має бути відомою і повною мірою передавати ту суть, яку вклали творці.